Talaj-kármentesítés

Talaj-kármentesítés
Ha a tulajdonában lévő szennyezett területet rendezni kívánja, akkor a talaj-kármentesítés egy ideális megoldás lehet. Santerra nv, mint a talaj-kármentesítés specialistája, különböző technikákat és megoldásokat tud ajánlani, hogy a szennyezett terület ismét használható, esetleg eladható legyen.

Segítségnyújtás az adminisztrációban
Amennyiben fontolóra veszi a kármentesítést, gondoljon arra is, hogy Santerra nv nemcsak az egészséges talaj érdekében elvégzendő munkálatok kivitelezéséről, a szükséges technikák alkalmazásáról, hanem az elengedhetetlen talajminőséget igazoló tanúsítványról is gondoskodik. Erre akkor van szüksége, ha a tulajdonát képező földterületet el kívánja adni.

További tájékoztatás
Felvilágosításért az alkalmazott technikákkal kapcsolatban, vagy ha az irodánkban egy személyes megbeszélés keretén belül az összes lehetséges megoldásunkról többet szeretne megtudni, hívja bátran egyik munkatársunkat az alábbi számon: +32 16 602 651, és kérjen időpontot egy minden kötelezettség nélküli megbeszélésre. Kérdését nyugodtan elküldheti a következő e-mailcímre is: info@santerra.hu.

Számos projektet sikerült már megvalósitanunk.
Tehetünk Önért valamit? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Talaj-kármentesítés - Barnamezős fejlesztés - Achilles tanúsítvány
Santerra Magyarország Rekultivációs Kft. - H - 1023 Budapest, Bécsi út 3-5