Talaj-kármentesítési projektek

Talaj-kármentesítési projektek
Amennyiben fontolóra vesz egy kármentesítési projektet, a megvalósításban Santerra nv biztosan a megfelelő partnere lesz. Cégünk specialistának tekinthető szennyezett területek tisztításában, mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk az itt felsorolt kármentesítési technikák és eszközök alkalmazásában: talajvízkezelés, aktívszenes szűrők, tornyos sztrippelők, olajleválasztók, tápanyagok injektálása, kémiai oxidáció, talajlevegő elszívása, vagy az ex situ technikák közül: kitermelés és feltöltés.

Szükséges az eladásnál
Santerra nv nemcsak szennyezett területek megvásárlásával, hanem ezen területek eladás előtti kármentesítésével is foglalkozik. Santerra a kármentesítési projekt keretén belül elvégzendő munkálatok kivitelezéséről, továbbá az elengedhetetlen talajminőséget igazoló tanúsítványról is gondoskodik, hogy a tulajdonát képező földterületet eladása mindenféle fennakadás nélkül megtörténhessen.

Keressen bennünket!
Ha többet szeretne megtudni az általunk alkalmazott kármentesítési technikákkal kapcsolatban, és kíváncsi, hogy ezek milyen mértékű megoldást nyújthatnak a tulajdonában lévő területek számára, hívja bátran egyik munkatársunkat az alábbi számon: +32 16 602 651, vagy kérdését elküldheti a következő e-mailcímre is: info@santerra.hu.

Számos projektet sikerült már megvalósitanunk.
Tehetünk Önért valamit? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Talaj-kármentesítés - Barnamezős fejlesztés - Achilles tanúsítvány
Santerra Magyarország Rekultivációs Kft. - H - 1023 Budapest, Bécsi út 3-5