Tartályok tisztítása

Tartályok tisztítása
Santerra nv specialitása a szennyezett területek kármentesítése, de segíthetünk tartályának tisztításában is, amelynél nemcsak az a fontos, hogy a műveletet nagy szakértelemmel végezzék el, hanem az is, hogy Ön hozzájuthasson a szükséges okmányokhoz.

A tartály belső felületét magas nyomású berendezéssel tisztítjuk meg a szennyeződésektől. A keletkezett hulladékok elszállítását is megoldjuk, így a tartály és a hozzá tartozó csővezetékek visszamaradt hulladékoktól és szennyeződésektől mentesek lesznek.

Garantált megoldások
Cégünk megoldja a tulajdonában lévő szennyezett területből vagy tartályból adódó problémáit. Professzionális kármentesítési technikáinknak köszönhetően optimális megoldásokat tudunk biztosítani.

További tájékoztatás?
Ha szeretne többet megtudni az általunk alkalmazott tartálytisztítási módszerekről , vagy más technikákról, vegye fel bátran a kapcsolatot egyik lelkes munkatársunkkal a következő telefonszámon: +32 16 602 651, vagy az alábbi e-mailcímen keresztül: info@santerra.hu, és kérjen időpontot egy minden kötelezettség nélküli megbeszélésre

Számos projektet sikerült már megvalósitanunk.
Tehetünk Önért valamit? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Talaj-kármentesítés - Barnamezős fejlesztés - Achilles tanúsítvány
Santerra Magyarország Rekultivációs Kft. - H - 1023 Budapest, Bécsi út 3-5