Barnamező-fejlesztő

Barnamező-fejlesztő
Santerra nv-t joggal nevezheti professzionális barnamező- fejlesztőnek. Specialitásunk: szennyezett területek megvásárlása és kármentesítése. Sok esetben egykori kereskedelmi és ipari területekről van szó, amelyek valamilyen szennyeződés miatt használaton kívűl kerültek. Ezek a területek gyakran előnyös fekvésűek és kármentesítésük után újra hasznosíthatóak.

Különböző technikák
Cégünk teljeskörű kármentesítési programmal áll az Ön rendelkezésére, amelyben a következő technikák szerepelhetnek: talajvízkezelés, tornyos sztrippelők; az ex situ módszerek közül jó példa lehet a kitermelés és feltöltés. A felsorolt technikák alkalmazásánál figyelembe vesszük az Achilles tanúsítvány talaj- kármentesítésről szóló feltételeit.

Bővebb felvilágosítást szeretne?
Ha többet szeretne megtudni az általunk alkalmazott kármentesítési technikákkal vagy munkamódszerekkel kapcsolatban, hívja bátran egyik munkatársunkat az alábbi számon: +32 16 602 651, vagy kérdését elküldheti a következő e-mailcímre is: info@santerra.hu. Szívesen látjuk irodánkban, ahol egy személyes megbeszélés keretén belül együtt keresünk megoldást az Ön talajproblémájára.

Számos projektet sikerült már megvalósitanunk.
Tehetünk Önért valamit? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Talaj-kármentesítés - Barnamezős fejlesztés - Achilles tanúsítvány
Santerra Magyarország Rekultivációs Kft. - H - 1023 Budapest, Bécsi út 3-5