Tornyos sztrippelők

Tornyos sztrippelők
A tornyos sztrippelő alkalmazása csupán az egyik cégünk által ajánlott technika, amely egy alapos megoldást jelenthet a tulajdonában lévő szennyezett területre. Ez a berendezés tulajdonképpen egy edény, amelyben az illékony, káros és mérgező anyagok, például klórozott szénhidrogének, a rajta keresztüláramoltatott talajvízből eltávolíthatók. Így az intenzív levegő- és gázfázis közötti kapcsolatnak köszönhetően ezen szennyezőanyagoknak a szabad levegőbe jutása is megelőzhető.

Különböző technikák
A tornyos sztrippelő alkalmazása csak egy a különböző technikák közül, amelyeket javasolni tudunk a tulajdonában lévő szennyezett terület kármentesítésére. Az in situ technikák mellet, például tornyos sztrippelők, talajvízkezelés, ajánlhatunk ex situ megoldásokat is az Ön talajproblémájára.

Bővebb információt szeretne?
Ha többet szeretne megtudni az általunk alkalmazott technikákkal, például a tornyos sztrippelőkkel kapcsolatban, hívja bátran egyik munkatársunkat az alábbi számon: +32 16 602 651, vagy kérdését elküldheti a következő e-mailcímre is: info@santerra.hu.

Számos projektet sikerült már megvalósitanunk.
Tehetünk Önért valamit? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Talaj-kármentesítés - Barnamezős fejlesztés - Achilles tanúsítvány
Santerra Magyarország Rekultivációs Kft. - H - 1023 Budapest, Bécsi út 3-5