Talajlevegő elszívása

Talajlevegő elszívása
Az egyik lehetséges általunk javasolt kármentesítési technika: a talajlevegő elszívása. Az eltávolításhoz a talajban vákuumot hozunk létre, aminek következtében a keletkező nyomáskülönbség hatására az illékony káros anyagok diffundálni kezdenek a telítetlen zónából, és fokozódik a talaj tiszta levegővel történő szellőztetése is. Ennek a találékony talajlevegőztető megoldásnak köszönhetően a talajvíz felső rétege is megtisztul.

Santerra nv, megoldás a szennyezett területekre
Talajlevegő elszívása csak egy példa a sok különböző technikák közül, amelyeket Santerra nv alkalmazhat annak érdekében, hogy a tulajdonában lévő szennyezett terület ismét egészséges és használható legyen.

Cégünk nemcsak in situ technikákat alkalmaz, hanem ex situ- megoldásokat is tud ajánlani, például kitermelés és feltöltés, így a tulajdonát képező területnek a teljeskörű kármentesítését is garantáltan biztosítani tudjuk.

Elérhetőségek
Ha többet szeretne megtudni az általunk alkalmazott kármentesítési technikákkal és munkamódszereinkkel kapcsolatban, hívja bátran egyik munkatársunkat az alábbi számon: +32 16 602 651, vagy kérdését elküldheti a következő e-mailcímre is info@santerra.hu.

Számos projektet sikerült már megvalósitanunk.
Tehetünk Önért valamit? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Talaj-kármentesítés - Barnamezős fejlesztés - Achilles tanúsítvány
Santerra Magyarország Rekultivációs Kft. - H - 1023 Budapest, Bécsi út 3-5