In situ kármentesítés

In situ kármentesítés
A tulajdonában lévő szennyezett terület kitermelés nélküli kármentesítése érdekében Santerra nv számos in situ megoldást tud javasolni. A következő technikákat magán a területen alkalmazzuk: talajvízkezelés, aktívszenes szűrők, tornyos sztrippelők, talajlevegő elszívása, kémiai oxidáció vagy például melasz, laktát esetleg más tápanyagok injektálása, így a szennyezés eltávolítását a helyszínen oldjuk meg.

Szennyezett területek megvásárlása-segítségnyújtás eladásuknál
Cégünk kész szennyezett területek megvásárlására, de egy in situ kármentesítés vagy más technikák alkalmazása után segítünk az érvényes talajminőséget igazoló tanúsítvány beszerzésében is, amely a terület eladásához szükséges.

További tájékoztatás
Ha szeretne többet megtudni az általunk kivitelezhető technikákról, vagy in situ kármentesítésről, vegye fel a kapcsolatot egyik munkatársunkkal az alábbi e-mailcímen kereszül: info@santerra.hu, vagy az alábbi telefonszámon: +32 16 602 651, és kérjen időpontot egy minden kötelezettség nélküli megbeszélésre, amely keretén belül lehetséges megoldásokat mutatunk be az Ön talajproblémájára.

Számos projektet sikerült már megvalósitanunk.
Tehetünk Önért valamit? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Talaj-kármentesítés - Barnamezős fejlesztés - Achilles tanúsítvány
© Santerra nv - Fabrieksweg 13 - BE - 3190 Boortmeerbeek